Hoppa till innehåll

Nyheter

Webbinarium om rehabilitering vid Covid-19

"Nu går det att anmäla sig till ett webbinarium om rehabilitering vid Covid-19. Det riktar sig till dig som är ansvarig för eller delaktig i uppbyggnad och utveckling av rehabilitering under och efter Covid-19."

ESPRM-kongressen framflyttad

Nytt datum för European Congress of Physical and Rehabilitation Medicine i Belgrad är 19 – 23 september 2020.

Reseberättelse

I dessa tider av inställda kongresser kommer här en reseberättelse från Mattias Hill, som tilldelades SFRMs resestipendium på 10 000 kr för bästa vetenskapliga arbete för ST-läkare under Rehabveckan 2019 i Umeå.

Covid-19

Med anledning av den pågående pandemin samlar SFRM aktuella artiklar och information om betydelsen ur ett Rehabiliteringsmedicinskt fokus här: Covid-19 Styrelsen tar tacksamt emot all typ av input från verksamheterna runtom i landet som är av nationellt intresse.

Rehabveckan uppskjuten!

Med anledning av rådande omständigheter relaterade till COVID-19-utbrottet kommer Rehabveckan att skjutas upp. Nytt datum är satt till 7-9 dec!

Rehabveckan 2020

Nu går det att anmäla sig till Rehabveckan som i år går av stapeln i Linköping 27-29 maj. Hemsidan rehabveckan2020.se är öppen för anmälan till reducerat pris fram till 24 april, därefter gäller ordinarie pris. Vill du presentera en poster? …

Nyutgiven litteratur!

Smärtanalys – Diagnos, smärtmekanismer, psykologisk och social bedömning (Gerdle med flera) och Introduktion till neurologisk rehabilitering (Levi & Ertzgaard)