Hoppa till innehåll

Nyheter

SFRM med ny grafisk profil och hemsida

Under det gångna året har vi arbetat fram en förnyelse och uppdatering av innehållet på föreningens hemsida. I samband med detta initierades också en process för att förnya den grafiska profilen i samarbete med mediaföretaget Spoon Agency. Resultatet är denna …

Nyhetsbrev

Det har varit ett omtumlande halvår för oss alla. Vi har varit med om något som man inte trodde var möjligt. Coronapandemin har dock visat hur viktig rehabilitering och inte minst rehabiliteringsmedicin som medicinsk specialitet är. Vi har genom ett …

Smärtforum digitalt i år

Swedish Pain Societys årliga konferens Svenskt Smärtforum kommer i år att vara digital via www.smartinformation.se och Zoom. När? 8 oktober kl. 13.00 till kl. 15.00 den 9 oktober.

Debattinlägg i Göteborgs-Posten

Katharina Stibrant Sunnerhagen Professor i Rehabiliteringsmedicin och Joacim Lindoff debatterar i Göteborgs-Posten behovet av resurser för rehabilitering med fokus på covid-19.

Nytt poddavsnitt

I podden Medicinvetarna medverkar ordförande Kristian Borg och samtalar kring vägen tillbaka efter covid-19.

Webbinarium om rehabilitering vid Covid-19

"Nu går det att anmäla sig till ett webbinarium om rehabilitering vid Covid-19. Det riktar sig till dig som är ansvarig för eller delaktig i uppbyggnad och utveckling av rehabilitering under och efter Covid-19."