info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

ESPRM-kongressen framflyttad

Nytt datum för European Congress of Physical and Rehabilitation Medicine i Belgrad är 19 – 23 september 2020.

Reseberättelse

I dessa tider av inställda kongresser kommer här en reseberättelse från Mattias Hill, som tilldelades SFRMs resestipendium på 10 000 kr för bästa vetenskapliga arbete för ST-läkare under Rehabveckan 2019 i Umeå. Stipendiet användes för deltagande i en kongress i Frankrike, …

Covid-19

Med anledning av den pågående pandemin samlar SFRM aktuella artiklar och information om betydelsen ur ett Rehabiliteringsmedicinskt fokus här: Covid-19 Styrelsen tar tacksamt emot all typ av input från verksamheterna runtom i landet som är av nationellt intresse.

Rehabveckan uppskjuten!

Med anledning av rådande omständigheter relaterade till COVID-19-utbrottet kommer Rehabveckan att skjutas upp. Nytt datum är satt till 7-9 dec!

Rehabveckan 2020

Nu går det att anmäla sig till Rehabveckan som i år går av stapeln i Linköping 27-29 maj. Hemsidan rehabveckan2020.se är öppen för anmälan till reducerat pris fram till 24 april, därefter gäller ordinarie pris. Vill du presentera en poster? …

Nyutgiven litteratur!

Smärtanalys – Diagnos, smärtmekanismer, psykologisk och social bedömning (Gerdle med flera) och Introduktion till neurologisk rehabilitering (Levi & Ertzgaard)

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem