info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Cochrane newsletter

Cochrane Rehabiltation Newsletter Issue 34 | Sept 2020 Senaste nyhetsbrevet från Cochrane Rehabilitation ute nu! Länk

SFRM med ny grafisk profil och hemsida

Under det gångna året har vi arbetat fram en förnyelse och uppdatering av innehållet på föreningens hemsida. I samband med detta initierades också en process för att förnya den grafiska profilen i samarbete med mediaföretaget Spoon Agency. Resultatet är denna …

Nyhetsbrev

Det har varit ett omtumlande halvår för oss alla. Vi har varit med om något som man inte trodde var möjligt. Coronapandemin har dock visat hur viktig rehabilitering och inte minst rehabiliteringsmedicin som medicinsk specialitet är. Vi har genom ett …

ESPRM 2020 – fem dagar kvar!

The covid-19 pandemic has changed the world, more precisely our face-to-face congressional model. In accordance with these disturbing circumstances, the 22nd European Congress of Physical and Rehabilitation Medicine (ESPRM2020) and the 20th SAPRM Congress, to be held from 19th to …

Smärtforum digitalt i år

Swedish Pain Societys årliga konferens Svenskt Smärtforum kommer i år att vara digital via www.smartinformation.se och Zoom. När? 8 oktober kl. 13.00 till kl. 15.00 den 9 oktober. Registrering sker från 10 augusti på smartinformation.se

Debattinlägg i Göteborgs-Posten

Katharina Stibrant Sunnerhagen Professor i Rehabiliteringsmedicin och Joacim Lindoff debatterar i Göteborgs-Posten behovet av resurser för rehabilitering med fokus på covid-19.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.