fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Totalt fem bilder av tidningsomslag, placerat i två rader De första två är illustrationer över läkare på arbetet respektive i djungeln. Därefter en jordglob med munskydd där ett par läkare poserar i framkant, en bild med grafer över operationsskulden och den sista föreställer Bill Gates på en scen med flera andra porträttbilder i litet format i förgrunden.

Sjukhusläkaren.se uppdateras frekvent med nyheter och debattsvep. I appen kan du bläddra och läsa tidningen precis som i pappersformat. Via den kan du också lyssna på alla artiklar och granskningar.

Tidningen innehåller bland annat:

  • facklig information med kommentarer
  • debatt och analys
  • sjukvårdspolitik
  • hälsoekonomi
  • hälso- och sjukvårdens utveckling
  • reportage om medlemmar

Prenumerera på Sjukhusläkaren

Fyll i dina uppgifter i formuläret på Sjukhusläkarens hemsida för att starta en prenumeration på pappersversionen av tidningen. En prenumeration kostar 320 kronor per helår.

Annonsera i Sjukhusläkaren

För annonsering i tidningen Sjukhusläkaren eller på dess webbsajt, se information på Sjukhusläkarens hemsida. För mer information och bokning av annonser kontakta Peter Sundström – Bengtsson & Sundström Media Peter Sundström, 08 – 10 39 20 eller sjukhuslakaren@bs-media.se

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem