Hoppa till innehåll
Vårt arbete
Tidningen Sjukhusläkaren

Tidningen Sjukhusläkaren

Tidningen Sjukhusläkaren ges ut av Sjukhusläkarna. Den kommer ut sex gånger per år och publiceras också på webben. Tidningen finns även som app.

Totalt fem bilder av tidningsomslag, placerat i två rader De första två är illustrationer över läkare på arbetet respektive i djungeln. Därefter en jordglob med munskydd där ett par läkare poserar i framkant, en bild med grafer över operationsskulden och den sista föreställer Bill Gates på en scen med flera andra porträttbilder i litet format i förgrunden.

Sjukhusläkaren.se uppdateras frekvent med nyheter och debattsvep. I appen kan du bläddra och läsa tidningen precis som i pappersformat. Via den kan du också lyssna på alla artiklar och granskningar.

Tidningen innehåller bland annat:

  • facklig information med kommentarer
  • debatt och analys
  • sjukvårdspolitik
  • hälsoekonomi
  • hälso- och sjukvårdens utveckling
  • reportage om medlemmar

Prenumerera på Sjukhusläkaren

Fyll i dina uppgifter i formuläret på Sjukhusläkarens hemsida för att starta en prenumeration på pappersversionen av tidningen. En prenumeration kostar 320 kronor per helår.

Annonsera i Sjukhusläkaren

För annonsering i tidningen Sjukhusläkaren eller på dess webbsajt, se information på Sjukhusläkarens hemsida. För mer information och bokning av annonser kontakta Peter Sundström – Bengtsson & Sundström Media Peter Sundström, 08 – 10 39 20 eller sjukhuslakaren@bs-media.se

 

Sjukhusläkaren bevakar fackliga och sjukvårdspolitiska frågor, vill skapa debatt och belysa sjukhusläkarnas situation.
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Personlig rådgivning
  2. Bästa lönestatistiken för läkare
  3. Unika försäkringar