Hoppa till innehåll
Nyheter
Årets kliniska pedagog 2023

Årets kliniska pedagog 2023

Nyhet

Ingemar Lönnberg, överläkare tillika kardiolog på Medicinkliniken Västerås, får utnämningen Årets kliniska pedagog 2023 efter många års gediget arbete med att säkra god handledning av underläkare. Under åren har flera nomineringar kommit in som har hyllat Ingemars handledarskap, årets vinnande nominering kan läsas nedan. SYLF Västmanland tackar Ingemar för hans fina insats!

"Ingemar har varit en mentor under åren jag har varit på medicinkliniken. Inte bara som kliniskt stöd utan också ett moraliskt stöd under arbete. Sena nätter där han verkligen tagit sig tid för att hjälpa en med en svår patient. Han vill få fram ens potential genom positiv återkoppling och stöd. Man vet alltid att han står bakom en även om han inte är i rummet."


Fler nyheter


SYLF:s fullmäktige 2024

Den 26–27 april samlades Sveriges Yngre läkares förening (SYLF) i Stockholm för sitt fullmäktigemöte 2024 för att besluta om inriktning för året och välja hälften av ledamöterna i styrelsen samt förste vice ordförande för föreningen.

Lunchföreläsning 11 April

Lunchföreläsning 11e April kl 12:00 i Pandion på Mälarsjukhuset. Ämnet är lönespecifikation, tjänstgöringsrapport, jour och beredskap. Med andra ord hur du granskar din lön. Lunch erbjuds för de som anmäler sig! Tacksamt framfört av Claes Enning, systemförvaltare Region Sörmland och …
Nyheter SYLF Sörmland

Nytt kollektivavtal klart!

Läkarförbundet och SKR/Sobona har kommit överens om ett nytt avtal som reglerar villkoren för läkare anställda i regioner och kommuner. Det nya avtalet börjar gälla från 1 april och löper på ett år.
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare