Hoppa till innehåll
Nyheter
Årets kliniska pedagog 2023

Årets kliniska pedagog 2023

Nyhet

Ingemar Lönnberg, överläkare tillika kardiolog på Medicinkliniken Västerås, får utnämningen Årets kliniska pedagog 2023 efter många års gediget arbete med att säkra god handledning av underläkare. Under åren har flera nomineringar kommit in som har hyllat Ingemars handledarskap, årets vinnande nominering kan läsas nedan. SYLF Västmanland tackar Ingemar för hans fina insats!

"Ingemar har varit en mentor under åren jag har varit på medicinkliniken. Inte bara som kliniskt stöd utan också ett moraliskt stöd under arbete. Sena nätter där han verkligen tagit sig tid för att hjälpa en med en svår patient. Han vill få fram ens potential genom positiv återkoppling och stöd. Man vet alltid att han står bakom en även om han inte är i rummet."


Fler nyheter


Avbolagisering av de offentligt drivna sjukhusen i Stockholm

Den 26 mars beslutade regionfullmäktige att avbolagisera de offentligt drivna sjukhusen i Stockholm. Det betyder att de tre akutsjukhusen som idag drivs som regionalt ägda individuella bolag (Danderyds sjukhus, Södersjukhuset…
Nyheter från SYLF Stockholm

Elin Ekdahl Utsedd till Årets SYLF:are 2024

Under SYLF:s fullmäktige hade vi glädjen att kunna tillkännage Elin Ekdahl som vinnare av utmärkelsen Årets SYLF:are 2024. Priset delas ut till en medlem som har visat exceptionellt engagemang och bidragit betydande till föreningens arbete och medlemmarnas välmående.

SYLF:s fullmäktige 2024

Den 26–27 april samlades Sveriges Yngre läkares förening (SYLF) i Stockholm för sitt fullmäktigemöte 2024 för att besluta om inriktning för året och välja hälften av ledamöterna i styrelsen samt förste vice ordförande för föreningen.
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare