Hoppa till innehåll
Nyheter
Årets kliniska pedagog

Årets kliniska pedagog

Har du blivit extra bra handledd av någon på kliniken och tycker att denna person bör uppmärksammas? ÖL eller UL spelar ingen roll! Nu är det dags att nominera till årets kliniska pedagog i Region Västmanland!
Nyhet

Årets kliniska pedagog är en ärofull utmärkelse som delats ut årligen av SYLF Västmanland sedan 1993 för att uppmuntra och belöna goda handledare och förebilder. Vinnaren får utöver äran sitt namn ingraverat på en vandringspokal och en prissumma som Västmanlands läkarförening sponsrar.

År 2022 gick priset till Ingrid Selmeryd på Infektionskliniken, som även vann det nationella priset! Året innan var de regionala vinnarna Urban Rosenqvist på Barn- och ungdomskliniken respektive Ola Gustafsson på Operationskliniken.

Vem vill du uppmärksamma i år? Skicka din nominering med motivering till vastmanland@sylf.se, senast den 13:e november. Det går givetvis bra att nominera någon som nominerats tidigare år. Vinnaren kommer att tillkännages under årets sista läkarmöte i december (1/12).


Fler nyheter


Schysst rekrytering är uppdaterat!

SYLF har uppdaterat AT-guiden efter årets granskning, så att du som söker AT nu under 2024 har aktuell info om villkoren på arbetsplatserna och huruvida till exempel kriterierna som framgår i annonserna är rättvisande.
Nyheter från SYLF centralt


Årets kliniska pedagog 2023

Ingemar Lönnberg, överläkare tillika kardiolog på Medicinkliniken Västerås, får utnämningen Årets kliniska pedagog 2023 efter många års gediget arbete med att säkra god handledning av underläkare. Under åren har flera…
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare