Hoppa till innehåll
Nyheter
Berättelser från #utantystnadsplikt

Berättelser från #utantystnadsplikt

För att belysa de problem som läkarnas upprop "utantystnadsplikt uppmärksammade och som finns, inte minst i underläkarkåren, anordnade SYLF Dalarna en medlemskväll i maj 2018 med tema #metoo.

Nyhet

Ett drygt år efter #metoo har engagemangen varit många för att belysa frågan. I maj arrangerade SYLF dalarna en medlemskväll där skådespelaren Maria Karpathakis iscensatte några av uppropen från #utantystnadsplikt.

⇒Vårdcentralsfesten

⇒Ortopedikursen

⇒Arytmiundersökningen

⇒Omfamningen

⇒Behandlingskonferensen

⇒Komplimangen

 


Fler nyheter


SÖK TILL STYRELSEN FÖR SYLF ÖSTERGÖTLAND!

Vill du vara med och kämpa för vår arbetsmiljö och arbetsvillkor? Lära känna nya kollegor från olika kliniker? Vi söker engagerade kollegor från underläkare till sen ST-läkare inom olika specialiteter och från hela östergötland.

Ordförande Klara har ordet

Hej! Klara här med ett nytt inlägg i min ordförandeblogg. Läs mitt inlägg som ordförande i SYLF Östergötland till dig som medlem för att förstå framtida BT-kollegor och hur det påverkar hela läkarkåren.

Ordförande Klara har ordet!

Klara, ordförande här! Läs mitt inlägg som ordförande i SYLF Östergötland till dig som medlem för att förstå framtida BT-kollegor och hur det påverkar hela läkarkåren.
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare