Hoppa till innehåll
Nyheter
Nu är AT-enkäten ute!

Nu är AT-enkäten ute!

Den 21 mars skickades AT-enkäten ut till alla olegitimerade medlemmar i SYLF, men även du som inte är medlem kan svara på enkäten.
Nyhet

Både AT-läkare och underläkare före AT kan göra sin röst hörd

I årets utskick har du som är läkare efter examen men före AT möjlighet att svara på frågor kring din situation. Du går in i AT-enkäten och skickas därifrån vidare till en enkät för läkare före AT. Dina svar är värdefulla för att vi ska kunna förbättra situationen för läkare före AT. AT-enkäten är öppen från och med den 21 mars till och med 18 april.

OBS! Du kan inte svara på enkäten via en kollegas länk - då ser de dina svar.

5 snabba om AT-enkäten!

Intresseanmälan AT-enkäten

Har du inte fått AT-enkäten skickad till din mejl? Kanske är du inte medlem i SYLF? Ingen fara, du har möjlighet att anmäla dig för att få en individuell länk skickad till dig. Både du som är läkare före AT och AT-läkare som genomför eller nyligen avslutat din AT kan svara på enkäten.

Hjälp oss att skaffa verktygen för förändring

AT-enkäten och svaren därifrån har lett till mycket förändring genom åren. Resultaten publiceras i en rapport som vänder sig till beslutsfattare regionalt och nationellt, men leder också till AT-rankingen som publiceras på AT-guiden.


Fler nyheter



Avbolagisering av de offentligt drivna sjukhusen i Stockholm

Den 26 mars beslutade regionfullmäktige att avbolagisera de offentligt drivna sjukhusen i Stockholm. Det betyder att de tre akutsjukhusen som idag drivs som regionalt ägda individuella bolag (Danderyds sjukhus, Södersjukhuset…
Nyheter från SYLF Stockholm

Elin Ekdahl Utsedd till Årets SYLF:are 2024

Under SYLF:s fullmäktige hade vi glädjen att kunna tillkännage Elin Ekdahl som vinnare av utmärkelsen Årets SYLF:are 2024. Priset delas ut till en medlem som har visat exceptionellt engagemang och bidragit betydande till föreningens arbete och medlemmarnas välmående.
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare