Hoppa till innehåll
Nyheter
SÖK TILL STYRELSEN FÖR SYLF ÖSTERGÖTLAND!

Information från valberedningen

Vill du vara med och kämpa för vår arbetsmiljö och arbetsvillkor? Lära känna nya kollegor från olika kliniker? Vi söker engagerade kollegor från underläkare till sen ST-läkare inom olika specialiteter och från hela östergötland.
Nyhet

Ansökningsperioden öppnar måndag 1 december till söndag 15 januari. Valberedningen kommer hålla intervjuer löpande.

Ansök genom att maila cathrine.ozdemor@regionostergotland.se eller lisa.hellqvist@regionostergotland.se där ni kort beskriver er själva, era tidigare erfarenheter och varför ni vill vara med i SYLF östergötland. Ni är också välkomna att höra av er vid frågor eller om ni vill veta mer!

Valberedningen, 

SYLF Östergötland


Fler nyheter



Avbolagisering av de offentligt drivna sjukhusen i Stockholm

Den 26 mars beslutade regionfullmäktige att avbolagisera de offentligt drivna sjukhusen i Stockholm. Det betyder att de tre akutsjukhusen som idag drivs som regionalt ägda individuella bolag (Danderyds sjukhus, Södersjukhuset…
Nyheter från SYLF Stockholm

Elin Ekdahl Utsedd till Årets SYLF:are 2024

Under SYLF:s fullmäktige hade vi glädjen att kunna tillkännage Elin Ekdahl som vinnare av utmärkelsen Årets SYLF:are 2024. Priset delas ut till en medlem som har visat exceptionellt engagemang och bidragit betydande till föreningens arbete och medlemmarnas välmående.
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare
SLF.se Nyheter
SÖK TILL STYRELSEN FÖR SYLF ÖSTERGÖTLAND!