fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Madeleine Liljegren behåller platsen från tidigare år. Under året som har varit har SYLF påverkat i frågor som påverkar för underläkarna. Dimensioneringen av utbildningstjänster har länge varit en prioritet och överenskommelsen mellan regering och SKR var ett stort fall framåt i frågan. Vid föreningens fullmäktige i maj antogs en ny strategi med fokus på underläkarnas löneutveckling och fortsatt arbete för AT- och ST-platser.

– Det här är ett kvitto på att vi i  SYLF syns, hörs och påverkar. Trots en omfattande pandemi har flera av de frågor som vi drivit fått genomslag under året. Men vi har mycket kvar att göra och det viktiga är att arbetet fortsätter med full fart framåt, kommenterar hon utnämningen.

SYLF fyller i år 100 år men fortsätter att vara en relevant röst för underläkare, av underläkare.

Madeleine Liljegren leende
Madeleine Liljegren bibehåller sin plats bland de 51-100 mäktigaste inom vården.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem