fbpx
Hoppa till innehåll

Fredagen den 15 oktober har Medlemsrådgivningen stängt. I Råd och stöd  hittar du svar på vanliga frågor.

Nyheter
SYLF fortsatt en stark röst för yngre läkare!

SYLF fortsatt en stark röst för yngre läkare!

Madeleine Liljegren, ordförande för SYLF, har utsetts till en av de 100 mäktigaste inom vården av tidningen Dagens medicin.

Nyhet

Madeleine Liljegren behåller platsen från tidigare år. Under året som har varit har SYLF påverkat i frågor som påverkar för underläkarna. Dimensioneringen av utbildningstjänster har länge varit en prioritet och överenskommelsen mellan regering och SKR var ett stort fall framåt i frågan. Vid föreningens fullmäktige i maj antogs en ny strategi med fokus på underläkarnas löneutveckling och fortsatt arbete för AT- och ST-platser.

– Det här är ett kvitto på att vi i  SYLF syns, hörs och påverkar. Trots en omfattande pandemi har flera av de frågor som vi drivit fått genomslag under året. Men vi har mycket kvar att göra och det viktiga är att arbetet fortsätter med full fart framåt, kommenterar hon utnämningen.

SYLF fyller i år 100 år men fortsätter att vara en relevant röst för underläkare, av underläkare.

 


Fler nyheter
Schysst rekrytering 2021

Inför årets genomlysning av rekryteringen av AT-läkare sökte drygt 30 AT-orter utmärkelsen. 21 orter tilldelas utmärkelsen. Det är ett gediget arbete som görs - och två sjukhus beskriver sitt tillvägagångssätt för en schysstare rekryteringsprocess.
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Personlig rådgivning
  2. Bästa lönestatistiken för läkare
  3. Unika försäkringar

Bli medlem i oktober – vi bjuder på medlemskapet i tre månader!

SLF.se Nyheter
SYLF fortsatt en stark röst för yngre läkare!