Hoppa till innehåll
Nyheter
AT-enkäten för 2023 är nu ute!

AT-enkäten för 2023 är nu ute!

Igår den 14:e mars skickades AT-enkäten för 2023 ut till alla medlemmar. Länken ska finnas i din inkorg, deadline för svar är den 10:e april.
Nyhet

Både AT-läkare och underläkare före AT kan göra sin röst hörd

Alla som arbetar som eller har arbetat som AT-läkare senast i november 2022 kan svara på AT-enkäten, svaren kommer användas i framtagandet av 2023 års AT-rankning. Även du som vikarierande underläkare före AT har möjlighet att berätta om din situation på din arbetsplats. När du klickar på länken i mejlet och svarar på första frågan så kommer du skickas vidare till en underläkarenkät. Syftet med detta är att kartlägga även din arbetssituation, vilket vi kommer använda i vårt påverkansarbete lokalt och nationellt.

Vill du veta mer?

Har du frågor om enkäten? Har du inte fått någon länk? Då finns mer information nedan:


Fler nyheter



Avbolagisering av de offentligt drivna sjukhusen i Stockholm

Den 26 mars beslutade regionfullmäktige att avbolagisera de offentligt drivna sjukhusen i Stockholm. Det betyder att de tre akutsjukhusen som idag drivs som regionalt ägda individuella bolag (Danderyds sjukhus, Södersjukhuset…
Nyheter från SYLF Stockholm

Elin Ekdahl Utsedd till Årets SYLF:are 2024

Under SYLF:s fullmäktige hade vi glädjen att kunna tillkännage Elin Ekdahl som vinnare av utmärkelsen Årets SYLF:are 2024. Priset delas ut till en medlem som har visat exceptionellt engagemang och bidragit betydande till föreningens arbete och medlemmarnas välmående.
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare