Hoppa till innehåll

Introkurs för nyvalda lokalaktiva

En gång per år arrangerar SYLF en Introkurs för nyvalda lokalaktiva. Den 14-15 mars 2023 går kursen av stapeln nästa gång.

SYLF:s styrelse och kansli håller i föreläsningar och workshops under introkursens två dagar.

Under två lärorika dagar samlas vi varje år i Stockholm för att genomföra SYLF:s Introkurs. Den riktar sig till dig som är ny som förtroendevald och ännu inte har hunnit gå kursen. Syftet är att ge dig nyttiga verktyg i ditt arbete som förtroendevald samt att du ska få en kännedom kring våra frågor och hur SYLF arbetar med dem. Du kommer få möjlighet att byta erfarenheter med andra lokalaktiva, SYLF:s centrala styrelse och kansli. 2023 kommer kursen gå av stapeln mellan den 14-15 mars.

Anmälan

Anmäl dig till årets introkurs redan nu via formuläret nedan. Sista anmälningsdatum är den 16 februari. Observera att platserna till introkursen är begränsade varför vi, efter att anmälan har stängt, kommer gå igenom alla anmälda och fördela platserna rättvist mellan lokalavdelningarna. Tidig anmälan ger alltså inte garanterad plats så boka inte din resa innan du har fått ett bekräftelsemail från kansliet att du har fått en plats. Om du är nyvald och vill gå introkursen är det viktigt att din lokalavdelning har meddelat kansliet vilka som har valts in i styrelsen vid årsmötet. Har du frågor kontakta kansli@sylf.se.

Resa och boende

SYLF centralt står för resa och boende för våra deltagare. Behövs boende utöver det som anges i formuläret kontaktar du SYLF:s kansli via kansli@sylf.se.

Resa bokas med SJ via vår egen länk (inlogg krävs). Inga resor ska bokas via SJ´s hemsida. Vi ber alla att boka avbokningsbara biljetter. Välj ”Företagsfaktura” så faktureras din resa SYLF centralt och ange fakturareferens "Introkursen 2023"

Behöver du resa på annat sätt än med SJ kontaktar du SYLF:s kansli, kansli@sylf.se.

Förberedelsematerial till Introkursen

Vi kommer inom kort att publicera förberedelsematerial inför Introkursen 2023 här. Efter genomförd kurs kommer vi även publicera de föreläsningar och workshops som kommer hållas.

Inlogg krävs för att kunna ta del av materialet.

Ersättning för utlägg

Har du lagt ut egna pengar i samband med din resa? Glöm inte att du inom tre månader efter avslutat arrangemang kan äska pengar för dina utlägg. Fyll i reseräkningen, bifoga dina kvitton och maila in det till reserakning@sylf.se.

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare