Hoppa till innehåll

SYLF Göteborg

SYLF Göteborg är en lokalavdelning inom Sveriges Yngre Läkares Förening, som organiserar underläkare från läkarexamen till specialistexamen.

Engagera dig i SYLF?

Vi söker kontinuerligt efter nya engagerade medlemmar. Är du intresserad av styrelsearbete och att påverka din vardag och din arbetsmiljö? Tveka inte att komma till ett av våra styrelsemöten som hålls i Läkarförbundets lokaler på Lennart Torstenssongatan 7 (se när nästa möte är i kalendern) eller kontakta oss på goteborg@sylf.se för mer info.

Lokalföreningen organiserar underläkare i hela Storgöteborg, undantaget Kungsbacka kommun som tillhör lokalföreningen SYLF Halland. Oavsett om du jobbar som ST-läkare i allmänmedicin på en vårdcentral i Lilla Edet, som AT-läkare på Alingsås lasarett, eller som vikarierande underläkare före AT på Mölndals sjukhus – vi representerar dig!

Vi har ett nära samarbete både med SYLF:s andra lokalföreningar i Västra Götalandsregionen: SYLF Södra Älvsborg, SYLF Skaraborg och SYLF Nordvästra Götaland. Vi har även starka band till SLF:s lokalförening Västra Götalands läkarförening och dess sektioner inom samma geografiska område,

Vill du veta mer om vår verksamhet? Få en inblick via våra sociala medier, vi finns på Facebook och Instagram. Du kan också läsa våra verksamhetsberättelser och styrdokument om du vill veta ännu mer. Vi som driver lokalföreningen detta verksamhetsår hittar du i styrelsen. Du kan också givetvis kontakta oss via e-post.

Nyheter

AT-enkäten för 2023 är nu ute!

Igår den 14:e mars skickades AT-enkäten för 2023 ut till alla medlemmar. Länken ska finnas i din inkorg, deadline för svar är den 10:e april.
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare