Hoppa till innehåll

Vår medlemsrådgivning och medlemsservice håller stängt fredag 21/6. Glad midsommar!

SYLF Malmö

SYLF Malmö är en yrkesförening och representerar samtliga underläkare från läkarexamen till specialistexamen. Om du är läkare innan AT, AT-läkare eller ST-läkare är din yrkesförening Sveriges Yngre Läkares Förening, SYLF. Om du är verksam i Malmö eller Trelleborg är din lokalavdelning Malmö Läkareförening, MLF. SYLFs lokalavdelning i Malmö och Trelleborg heter SYLF Malmö. Alltså blir du medlem i 4 olika föreningar som alla på var sitt sätt bevakar dina rättigheter lokalt och nationellt.

Årets AT-enkät är här!

21e mars släpps årets AT-enkät, MEN, även du som är underläkare innan AT kan svara på enkäten! Vi i SYLF bryr oss om din röst!

Varför ska du svara på AT-enkäten? För att vi i SYLF ska kunna jobba på rätt sätt för dig, för att förbättra våra villkor och förutsättningar som yngre läkare.

AT-enkäten skickas automatiskt ut via e-post till dig som tillhöra den berörda kategorin. Om du inte fått länken kan du maila kansli@sylf.se för tillgång till enkäten.

Nyheter

Elin Ekdahl Utsedd till Årets SYLF:are 2024

Under SYLF:s fullmäktige hade vi glädjen att kunna tillkännage Elin Ekdahl som vinnare av utmärkelsen Årets SYLF:are 2024. Priset delas ut till en medlem som har visat exceptionellt engagemang och bidragit betydande till föreningens arbete och medlemmarnas välmående.

SYLF:s fullmäktige 2024

Den 26–27 april samlades Sveriges Yngre läkares förening (SYLF) i Stockholm för sitt fullmäktigemöte 2024 för att besluta om inriktning för året och välja hälften av ledamöterna i styrelsen samt förste vice ordförande för föreningen.
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare