Hoppa till innehåll

SYLF Västmanland

Vi är en lokalavdelning i Sveriges Yngre Läkares Förening, där vi representerar alla läkare från examen till specialistbevis i Västmanland. SYLF Västmanland arbetar för att värna våra medlemmars intressen och påverka arbetsförutsättningarna till det bättre. Som medlem är man alltid välkommen att kontakta oss för råd och hjälp.

Vårt arbete

SYLF Västmanland vill förbättra förutsättningarna för våra medlemmar att bedriva god vård under goda arbetsvillkor. Vi arbetar till exempel med att följa arbetsmiljön för underläkare, granska AT-rekryteringen, ge råd vid löneförhandling, anordna fackliga föreläsningar, bevaka införandet av BT och kartlägga löneläget.

Vi finns till för våra medlemmar, så tveka inte att höra av er med t.ex. önskemål om föreläsningar eller frågor man vill att vi inom SYLF Västmanland ska driva. Vid arbetsmiljöproblem och medlemsärenden är det i första hand Västmanlands läkarförening man ska vända sig till, men vi inom SYLF Västmanland kan hjälpa till i denna kontakt.

För mer information!

Gilla oss gärna på Facebook för aktuell info!

Nyheter

Årets kliniska pedagog 2023

Ingemar Lönnberg, överläkare tillika kardiolog på Medicinkliniken Västerås, får utnämningen Årets kliniska pedagog 2023 efter många års gediget arbete med att säkra god handledning av underläkare. Under åren har flera nomineringar kommit in som har hyllat Ingemars handledarskap, årets vinnande …

Årets kliniska pedagog

Har du blivit extra bra handledd av någon på kliniken och tycker att denna person bör uppmärksammas? ÖL eller UL spelar ingen roll! Nu är det dags att nominera till årets kliniska pedagog i Region Västmanland!
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare