fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Vill du också få AT-enkäten?

Gör du, eller har du nyligen avslutat din AT? Svara på AT-enkäten! Genom att anmäla ditt intresse på länken nedan så får du inom en arbetsdag en länk till undersökningen skickad till din mejl.   AT-enkäten är grunden för AT-rankingen, men …

COVID-19 FAQ

Har du frågor om vad som gäller dig som underläkare och ansluten till SYLF Halland i samband med COVID-19 pandemin?

Riksdagsbeslut angående införandet av BT

Riksdagen sa den 14/5 ja till regeringens förslag om att senarelägga reformen bastjänstgöring för läkare. Anledningen är spridningen av det nya coronaviruset som orsakar sjukdomen covid-19. Reglerna om att införa bastjänstgöring för läkare skjuts alltså fram ett år i tiden och …

Digital medlemsträff 25 maj kl 18.00

Missa inte SYLF Jönköpings digitala medlemsträff. 25 maj kopplar vi upp oss och pratar arbetsmiljöfrågor relaterade till Coronaepidemin. Välkommen du också!

Info om COVID-19 i Västernorrland

Coronaviruset har påverkat oss alla, en del hårdare än andra. Det är onormala tider men era reaktioner och oro inför det som händer är helt normala och fullt mänskliga. Ta hand om er själva och hjälp varandra. Se till att …

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.