fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Medlemskväll Rebellkirurgen!

3e mars kom Erik Erichsen till Varberg och föreläste om sitt arbete som läkare i Etiopien. SYLF Halland delade ut hans nya bok till alla deltagare på föreläsningen och Erik ställde upp med signeringspennan!

Vad är det SYLF Västernorrland gör?

Har du undrat vad det är som vi i SYLF gör, egentligen? Då har du hittat rätt! Vi jobbar ständigt med en förbättrad arbetsmiljö, utbildningsfrågor, löner och motverkar diskriminering - allt för att du som medlem ska ha det så …

SYLF Hallands årsmöte 2020

Tack till alla som kom på vårt årsmöte! Det blev en fantastiskt trevlig kväll med middag, föreläsning och möte. Vi har även fått en ny styrelse för verksamhetsåret 2020: Ordförande – Andréa Larsson Vice ordförande – Jessica Pettersson Sekreterare – …

Träffa oss i Almedalen i sommar!

SYLF kommer även i år att finnas på plats i Almedalen för att påverka makthavare och beslutsfattare inom hälso- och sjukvården. Vi kommer att arrangera och medverka i olika aktiviteter under veckan. Vill du träffa oss? Kontakta oss på kansli@sylf.se. Våra …

Årsmöte med SYLF Göteborg

I samband med årsmötet håller vi en föreläsning om löneförhandling. Välkommen, men glöm inte att anmäla dig senast 31/1!

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.