fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Regeringens budget riskerar öka väntetiden till AT och ST

Idag släppte regeringen 2021 års budget. I den finns efterlängtade satsningar på vården och en förståelse för att fler AT-tjänster behöver komma till stånd för att klara specialistläkarbristen. SYLF är dock kritiska till att man i budgeten lyfter arbetet med förändrad …

Är du forskningsintresserad?

Just nu utvecklar vi SYLF:s forskningspolitik. Vi behöver dig som har ett forskningsintresse och vill medverka i en referensgrupp som är med i det arbetet. I referensgruppen diskuterar vi aktuell forskningspolitik, och hur vi kan öka möjligheterna för underläkare att …

Brist på AT-platser för nya läkare: "Inte patientsäkert"

I nästa vecka släpps årets AT-rapport. Idag berättar SVT Nyheter Västmanland om hur utsatta läkare före AT är som arbetar under långa vikariatsförordnanden med stort medicinskt ansvar, något som strider mot IVO:s särskilda uttalande. Maria Valeur, AT-läkare i Västerås, ledamot …

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.