fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Årsmöte i SYLF Kronoberg

Välkommen! Årsmötet hålls i Apollon, CLV. Om DU är intresserad av och vill delta i det fackliga arbetet är detta ett trevligt tillfälle att träffa styrelsen och knyta framtida kontakt!

Årsmöte 2020

Välkommen till årsmötet för SYLF Nordvästra Götaland. Det kommer hållas kl 18 den 23/1 2020 på Akutens konferensrum på NÄL.

Årsmöte i Mellersta Skåne 20/1

Hjärtligt välkomna på årsmöte och föreläsning med SYLF Mellersta Skåne 20/1, var god se nedan för detaljer om anmälan.

Uppdatering om AT-lönerna

Förhandlingarna om löneläget fortsätter. Nu kallar facket till förhandling där SYLF Norrbottens ordförande också deltar. Vad tycker du att vi ska lyfta förutom lönefrågan?

Årsmöte 2020

Välkomna till SYLF Norrbottens årsmöte den 20/1. Det är nu DU har chansen att kunna påverka ytterligare! Har du frågor är det bara att ringa eller maila någon av nuvarande styrelseledamöter. Hoppas att vi ses!

Årsmöte 2020

Den 14/1 håller SYLF Nordvästra Skåne årsmöte. Här finns information för dig som är medlem.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.