fbpx

info Tisdagen den 21 januari är medlemsadministrationen stängd på grund av utbildning. Här kan du ta del av vanliga frågor och svar om medlemskapet. Välkommen åter!

info Just nu har vi utmaningar med inloggningen in via betalväggar på webbplatsen. När du vill logga in för att ta del av innehåll, välj då att logga in genom att klicka på ”Logga in” i den blå navigeringen längst upp på sidan. Tack för ditt tålamod!

Foto: Johan Knobe

Priset delades i år ut till Magnus Isacson, distriktsläkare  på Johannes husläkarmottagning.

Motiveringen lyder:

”Magnus är specialistläkare i allmänmedicin, distriktsläkare på Johannes husläkarmottagning i Stockholm. Magnus har under året på ett föredömligt sätt väckt opinion om allmänläkarens och allmänmedicinens villkor. Inte enbart inom de egna kretsarna utan även på nationell nivå och varit synlig för allmänheten. Han har skrivit debattartiklar i Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet och i Dagens Medicin. Magnus har deltagit i debatten om nätläkare. Magnus var en av initiativtagarna till det så kallade Allmänläkaruppropet.

Magnus har verkligen lyckats sätta allmänläkarnas villkor på den samhällspolitiska dagordningen, och hela tiden gjort det på ett konstruktivt sätt.

Magnus Isacson är en engagerad kollega samt en god vän att ha med i utvecklingen av framtidens allmänmedicin och dess villkor.”

Priset delades ut vid Svenska Distriktsläkarföreningens fullmäktigemöte fredagen den 12 april 2019.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.