fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1

Svara på löneenkäten!

Var med och gör skillnad. Ju fler som svarar desto bättre lönestatistik för alla medlemmar. Om du fått din lön reviderad efter lönerevisionen 2020 – uppdatera med din nya lön!
SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1
Svara på löneenkäten!
Läs mer

Syftet är att höja handledningens status, och priset består av 10 000 kronor och resa till prisutdelningen.

Om du har frågor om handledarpriset mejla till PPAdministration@slf.se.

För att få Läkarförbundets handledarpris ska pristagaren uppfylla minst ett av följande kriterier:

  • Gott handledarskap under en lång period
    Ett gott handledarskap handlar bl a om att stödja den handledde i dennes kompetensutveckling och kontrollera att denne tillägnar sig de kunskaper, färdigheter och förhållningssätt som anges i Socialstyrelsens målbeskrivning. Pristagarna bör ha goda vitsord från de handledda.
  • Belöning för punktinsatser som handledaren har genomfört under det gångna året
    Det kan t ex handla om att ha varit inspiratör till underläkarna, initierat ett nytt introduktionsprogram eller utvecklat någon ny praxis kring utbildningsklimatet på kliniken/vårdcentralen.
  • Personer som ger stöd åt handledarna
    Exempel på detta är studierektorer som ger handledarstöd i form av utbildning, tid, ersättning, uppmuntran och skapar nödvändiga nätverk för handledarna.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.