fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1

Svara på löneenkäten!

Var med och gör skillnad. Ju fler som svarar desto bättre lönestatistik för alla medlemmar. Om du fått din lön reviderad efter lönerevisionen 2020 – uppdatera med din nya lön!
SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1
Svara på löneenkäten!
Läs mer

En undersökning visar att endast 29 procent känner till den kollektivavtalade försäkringen – en anställningsförmån för dig som arbetar inom kommun och landsting.

Därför har AFA Försäkring tillsammans med AkademikerAlliansen, Kommunal och OFR (Offentliganställdas Förhandlingsråd där Läkarförbundet ingår) tagit initiativet till kampanjen ”Intressant vetande”.

Läs mer på kampanjsajten – så får du koll på vilket försäkringsskydd som ingår för dig och dina kollegor i kommunal sektor.

Kort om den kollektivavtalade försäkringarna

Om du blir sjuk eller råkar ut för en arbetsskada finns kollektivavtalade försäkringar som kan träda in och som kompletterar ersättningen från försäkringskassan. Försäkringsskyddet skiljer sig något beroende på om du är anställd inom kommun/region eller staten eller privat sektor. Det finns också kollektivavtalade försäkringar som ger visst skydd till efterlevande om du skulle avlida under tid du är anställd.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.